Harmonieorkest

Het Harmonieorkest “Fusica” bestaat uit ongeveer 40 muzikanten. Het orkest staat onder leiding van Dirigent Robert Jan Hoffman. Wanneer u van een avond gezellig muziek maken in harmonie-verband houdt, nodigen we u uit om op de maandagavond rond 19.30 een bezoekje te brengen aan ons Gebouw de Harmonie aan de Havenstraat te Naaldwijk.

We hebben gezelligheid hoog in het vaandel staan, maar streven er ook naar, om harmoniemuziek te maken op een zo’n hoog mogelijk niveau.

Natuurlijk presenteert Harmonievereniging “Fusica” zich ook graag aan U als publiek. De meeste optredens vinden plaats in kerken of bejaardencentra of zelf sporthallen in Naaldwijk. Maar ook voor een optreden buiten deze gemeente  zijn de muzikanten zeker te porren. Bijvoorbeeld in de vorm van een uitwisselingsconcert met een ander orkest!

U bent van harte welkom! Wanneer u een email stuur naar het secretariaat, zorgen wij er voor, dat u bij uw verzoek netjes wordt ontvangen!

Wij zoeken in het bijzonder nog trompettisten en klarinettisten! Maar ook op andere instrumenten bent van harte welkom! En heeft u zelf geen instrument. Dan zoeken wij een passend instrument voor u op.