Première project orkest Everlasting Last

Het gaat gebeuren. Laat u eens verwennen met de mooie sound van James Last verwerkt in hedendaagse swingende arrangementen speciaal voor dit project orkest gecomponeerd door Dennis te Woerd.

Het optreden vindt plaats op 8 April a.s. van 14:00 tot 15:00 uur in het verenigingsgebouw de Nieuwe Harmonie aan de Havenstraat 32. Helaas is de zaal al UITVERKOCHT. Maar goed nieuws: op 22 April zal er op dezelfde lokatie een 2de optreden plaatsvinden van 15:00 tot 16:00 uur. Beide concerten zijn mogelijk gemaakt door Westland CULTUURWEB en wordt facilitair ondersteund door Muziekvereniging Fusica.

Wie was James Last ook alweer? James Last stond bekend als arrangeur/componist voor grote orkesten, instrumentalisten en zangsterren. Vanaf 1969 ging het James Last-orkest op stap, met wereldtournees en kleinere Europese rondreizen, maar telkens met uitverkochte zalen. De show groeide door de jaren uit tot een grootschalig spektakel. Last heeft meer dan 200 gouden en 17 platina platen in ontvangst kunnen nemen voor een verkoop van 80 miljoen albums in 150 landen. In Nederland was zijn eerste televisieoptreden tijdens het Grand Gala du Disque in 1969 en zijn eerste live touroptreden in Stein op 22 januari 1971.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.